27 Şubat 2014 Perşembe

Bir doğallık harikası;Bobbi Brown Kaş Farı ;)

Gönderen Özge BEYAZ zaman: 16:37
Merhaba blog dostlarım.. Yine bir bahtsızlıkla karşı karşıyayım.. Tam size merhaba derken elektrik gitti :) Umarım bilgisayarımın şarjı yazımı tamamlamaya yeter.. Bu yüzden lafı çok uzatmadan konuya gireyim..  Ünlülerin kaş tasarımcısı Esmeray Yıldırım'dan daha önceki yazılarımda bahsetmiştim. En az onun kadar bu sektörde iş yapan biri var o da Nur Bilen Yavuzer.. Makyaj konusunda en iyilerden biri.. Bugünkü postum onun önerisi olan Bobbi Brown marka kaş farı üzerine. Kaş farı iki renkte olup açık ve koyu tonu mevcuttur. Cilt ve saç renginize uygun olanı seçebiliyorsunuz. Ben kaş konusunda biraz sorunlu olduğum için :) alternatif yöntemlere başvurmak zorunda kalanlardanım. Sizde öyleyseniz mutlaka deneyin derim.

Light 
Dark

Bobbi Brown kaş farı sürdüğünüzde kaş kalemleri gibi belli olmuyor,gayet doğal bir şekilde boşlukları dolduruyor. Ayrıca uçup gitmiyor gayet kalıcı tüm gün rahat olabilirsiniz. Boyutu da çok ideal çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Resimde gördüğünüz gibi kendi profesyonel fırçası ve biz bayanların en çok kullandığı eşyalardan biri olan ayna ve cımbız mevcut. Sanırım tek olumsuz yanı çok ince kaşlarda fırçayı kullanmak biraz zor olabilir. Bu sorunu da kendinize uygun bir fırça alarak çözebilirsiniz.

Evet yukarıdaki resimde bir uygulama görüyorsunuz. Gayet hoş ve doğal değil mi? Kaş gerçekten yüz ifadenizi tamamen değiştiren bir olay,bu yüzden özen göstermek gerekiyor. 

Ürünü İstanbul'da Bağdat caddesi'nde ,Nişantaşı cities sırasında,Etiler Akmerkez'de ve Zorlucenter Beymen'de bulunan Bobbi Brown mağazalarında bulabilirsiniz. İnternetten araştırdım ama satışına rastlamadım. Umarım böyle sorunu olanlara bir faydam dokunur. Hoşçakalın..

2 yorum:

Unknown on 16 Aralık 2014 16:17 dedi ki...

merhaba bende almayı planlıyorumda ne kadara aldınız acaba ?

Özge BEYAZ on 8 Nisan 2015 11:11 dedi ki...

160 tl canım ama son postumu okumanı öneririm :;)

Yorum Gönder

 

Dünya Yalan Söylüyor! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting